SyazAna♥
The Penulis



[Assalamualaikum]

”Patutkah manusia menyangka bahawa mereka akan dibiarkan dengan hanya berkata: “Kami beriman”, sedang mereka tidak diuji (dengan sesuatu dugaan)?




Dah tukar . . .
Sunday, 25 March 2012 | 11:53 am 0 mengayat
HEYYO .

Hai korang !
Nampak tak apa yang lain ?
Harharhar . aku dah guna blogskin lah . Actually, sebelum ni aku memang tak suka guna blogskin .
Tapi tak tahulah macamana hati aku terbuka pulak nak pakai blogskin  takkesahlah.

Tapi aku tak sempat nak edit sangat. Sebab line macam nak mintak kaki jeh .
Apatahlagi nak upload gambar bagai . memang jenuh . So, aku biarkanlah dulu .

Sekarang pun aku dah tak layan sangat twitter dengan fb sebab line ni lah .
Sesiapa yang merasa kehilangan aku dekat twitter dengan fb tuh , tahu-tahu je lah .
Ikut hati nak je aku online . tapi kalau dah line macam ni , sesak jugak.

Nak tahu tak? saya dapat _____. Adalah  satu gadget ni . Angah belikan dekat KL.
Aku tak mintak pon . Dia yang cakap ''Nanti lagi sekali aku balik,aku bawak balik ____"
Seriyes gua tak caya bila benda tu dah dekat depan mata .
Benda tu dia tinggal kan .

And dia kata :
Kalau tahun depan periksa ada banyak A , aku bagi terus, free je tak payah bayar .
(Means kalau PMR tahun depan aku dapat 8 A, dia bagi benda tu terus kat aku,free)

Ni lah yang buat aku lagi bersemangat nak belajar ni !
Thanks :'')

Bila kita nakkan sesuatu, kita mesti kena berkorban .
Demi kita . 




Older Post | Newer Post