SyazAna♥
The Penulis



[Assalamualaikum]

”Patutkah manusia menyangka bahawa mereka akan dibiarkan dengan hanya berkata: “Kami beriman”, sedang mereka tidak diuji (dengan sesuatu dugaan)?




Saya Join Simple Giveaway by Mya Vinnfier ♥
Wednesday, 14 March 2012 | 7:56 pm 3 mengayat
 
*Sila klik kalau nak join :D

Hai saya telah di tag dan saya nak join simple giveaway by Mya Vinnfier ♥ Lagipun giveway ni simple sangat. Saya join lah .
Tengok hadiah pun  dah giur . Saya nak  rantai kamera tu . Comel .


Syarat-syarat yang perlu dipatuhi :




♥ Follow blog saya dan blog Azza Vinnifer
♥ Like page Story About Mya dan Ini Kisah Hidup Aku
♥ Buat entry pasal contest ni dan letakkan banner di atas didalam entry
 ♥ Tag 3 orang rakan dan pastikan mereka tahu


Semua dah  tinggal nak tag orang je . So, saya nak tag :

Aina . Sue EllySusanna . 

Dua orang bestie saya . lagi sorang saya random . Wish you luck . Please join, tak rugi :D

Siap . Bye . 






Older Post | Newer Post