SyazAna♥
The Penulis



[Assalamualaikum]

”Patutkah manusia menyangka bahawa mereka akan dibiarkan dengan hanya berkata: “Kami beriman”, sedang mereka tidak diuji (dengan sesuatu dugaan)?




Yang membosankan :''(
Wednesday, 14 March 2012 | 4:41 pm 4 mengayat

Cuti sekolah yang membosankan . 
Sangat membosankan . 
Duduk rumah , terperap dalam rumah ,  online, revision, tengok tv, macam orang takde life.

Dan aku tertanya-tanya kenapa pengetua tak buat kelas tambahan untuk form 2?
form 3, 4, 5 ada . Kenapa tidak form 2?
Serious lah wei, aku lebih suka sekolah daripada duduk rumah sorang-sorang .

Kalau nak keluar pon , komfom mak aku tak bagi .
Baru je cakap sikit, dah mak aku potong . errr,
Bosan jugak hidup macam ni . Kalau seminggu tak kemana, seminggu tu la aku duduk dalam bilik je .

Plus, dahlah sekarang aku tinggal sorang je . Sorang abang aku dah kerja, sorang pergi belajar dekat Selangor dan sorang lagi kerja sementara tunggu result SPM .

Makan , tidor, online, revision, makan, tidor , online ,revision ,
Oh my god, very torturing me .

Aku rela cuti ni ada kelas tambahan wei . Daripada duduk kat rumah .

I feel sorry for _________ . *tett, tak nak cakap. 
Mungkin takda siapa yang faham apa yang kau rasa sekarang, sampai bila-bila pon takda yang faham . Tapi satu hari nanti , aku harap kau akan jumpa seseorang yang boleh faham perasaan kau . Tak kisahlah , asalkan seseorang tak semestinya yang di hati . Sesiapa pun boleh kan? Ya, mungkin kau patut sedar tu . :*) 

 Kbai ! Entry ni merepeklah . Sila abaikan kalau rasa entry ni memang mengarut .


Older Post | Newer Post