SyazAna♥
The Penulis



[Assalamualaikum]

”Patutkah manusia menyangka bahawa mereka akan dibiarkan dengan hanya berkata: “Kami beriman”, sedang mereka tidak diuji (dengan sesuatu dugaan)?




Wiki Wiki
Monday, 2 April 2012 | 7:48 pm 0 mengayat
HAHA

comel nye kucing ni .  Ni saya rembat dari blog someone ,tapi saya lupa . Hehe. kalau tahu,tolong inform keyh . HAHA .comelnyeww~.

Oukie, ape ke pelik tajuk aku ni kan?

Actually, aku terkejut sebenarnya ni .
Aku buat blogwalking sementara ada waktu ni . Jalan-jalan jumpa blog sorang sis ni .
Aku ternampak nama institusi tempat abang aku belajar ni.

Aku memang terkejut beruk tahap gaban la. Well, institusi tu tak popular sangat .
Separuh kerajaan , separuh swasta . Badan berkanun eh diorang panggil? LOL, whateva .

Aku dengan perasaan terkejut terkijat tadi tak habis lagi.
Aku pun godeh-godeh blog sis ni . Btw, first aku dapat maklumat dia belajar dekat institusi tu .
Then, tengok-tengok gambar nampak muka abang aku .

Selongkar punya selongkar blog sis ni aku dapat tahu dia sama sem dengan abang aku .
Rasanya classmates sebab tengok program dia pon sama dengan abang aku .
Maybe amik diploma sama jugak kot.

Btw, banyak lagi information yang aku dapat .
Tapi biarlah rahsia .

Wuwuwuwuwu.
Lepasni bolehlah aku tahu serba sedikit apa yang terjadi dekat sana . 
walaupun sikit.
Atleast, aku tahu .

Itulah yang dinamakan 'Kalau dah jodoh, tak ke mana '

Wahweh, harini ada sukantara lah . Start pukul 3 balik pukul 4.30 . Tapi cikgu tulis dekat surat pukul 6.
Fufufufu, basi masa tu banyak sangat. Agak-agak leww.

Acara 100 meter dan lompat jauh . Wuuuu, berdebar-debar jantung ni nak lari .
Bila dah lari lega . Rasa macam nak lari  lagi .
Tadi aku bukak kasut tau , kakik ayam je, sebab padang lecak disebabkan hujan lebat pagi tadi.

Masa lari tadi memang licin lah wa cakap lu . Langkah dah besar tau tapi gerak tak banyak .
Banyak undo kebelakang je sebab licin . 
Andd guess what , I got dua terakhir ok . Haha , yang ni lawak . Diorang lari tak nak lajulah .

Then , lompat jauh .
Lompat jauh ni yang ewewewww sikit . 
LAtihan datang sekali je . So, tak pernah latih untuk lompat jauh ni.
lari je aku dah ketawa . sengih-sengih macam kerang busuk .
Dahlah syok sendiri . Pastu tak perasan papan tuh . Haha, langgar je lah.
Tak ready . Nak pijak papan tu dah terlajak . So, aku pijak pasir lompat atas pasir .
Sengal ==.

Dahtu, aku ketawa sorang-sorang macam orang gila.

Yang ewewew nye tuh sebab kau tahulahkan aku kaki ayam, pijak atas rumput yang basah tu,
dengan lopak air tu semua.
Then , nak kena lompat jauh ,pijak atas pasir .
Memang tak lekat pasir tu kat telapak kaki korang kan?

Tapi syok gak wehh, jarang-jarang dapat rasa macam ni .
Sekali-sekala main pasir . 

GTG, bye ! :D




Older Post | Newer Post