SyazAna♥
The Penulis



[Assalamualaikum]

”Patutkah manusia menyangka bahawa mereka akan dibiarkan dengan hanya berkata: “Kami beriman”, sedang mereka tidak diuji (dengan sesuatu dugaan)?




Another A's to collect .
Wednesday, 23 May 2012 | 6:25 pm 0 mengayat


Semalam saya baca Sejarah sampai 12 lebih . 
Saya tidur . Saya bangun .
 Saya mandi . Saya pergi sekolah .
Sampai sekolah saya letak beg .
 Pergi meja guru dan baca buku Sejarah .
 Then, cikgu datang .
Suruh ready for exam . 
Saya letak beg dekat luar . 
Amik botol air and pencil case .
Saya tulis nama dekat kertass OMR dan kertas soalan . 
Saya buka kertas soalan dan saya pun TERKESIMA .

ERKKK . Jeng,jeng. *takde pape pun sebenarnya

Lalu saya pun jawab soalan by soalan dengan confidencenya bila dah siap saya semak balik .

Itu saja cerita saya kali ni . Kehkehkeh, tadi paper Sejarah . Bolehlah cool je saya jawab . Nasib baik tak susah sangat . Kalau tak , sediakan tangan kena rotan ==. 

Dan tadi pun paper Sivik . nak tahu tak satu fakta menarik ni? 
 ↓
 : Saya menggunakan separuh masa menjawab paper Sivik tadi untuk buat air liur basi X''D

Menarikkan fakta tu? hahaks.

Esok tak de exam . So, harini saya nak balas dendam . Nak online sampai lebammmmmmmm!!!

Lusa baru last payperrr meh, Geografi . So, chillah . ada masa nak study lagi .
Ehem,ehem . Untuk paper semalam-semalam-semalam . Saya rasa saya dah buat terbaik . 
Cuma Agama dan KH je saya tak puas hati . Terpulanglah berapa A aku dapat, berapa banyak B aku dapat, berapa C aku dapat .


Mestilah aku harap result mid year ni lagi baik daripada PK1 kan.

OK bye . Tu je 

Entry ni cuma entry lepaskan geram sebab dah lama tak online sebab exam . Sebab exam jugak aku tak tengok 3 janji semalam . Tonton.com ,,here I come :''D


Older Post | Newer Post