SyazAna♥
The Penulis



[Assalamualaikum]

”Patutkah manusia menyangka bahawa mereka akan dibiarkan dengan hanya berkata: “Kami beriman”, sedang mereka tidak diuji (dengan sesuatu dugaan)?




Simple Giveaway by Double E
Monday, 4 June 2012 | 9:32 pm 2 mengayat
klik banner atas ni untuk info lanjut :')

Kali ni saya kena tag . Then, saya tengok-tengok GA ni awesome jugak . Saya pun join .

So far  syarat-syaratnya saya dah cuba penuhi . Follow, Like sponsor semua dah .
Tak sempat nak print screen sebab ramai sangat . Tak caya checklah , 
id follower : Type SYAZANA
Fb : Nur Syazana
.
Cuma ada yg tengah pending and approve jeh . Yg lain semuanya OK .

Tag:
Hanida  , Min dan semua yang baca entry ni.

Bye, Assalamualaikum :'>



Older Post | Newer Post