SyazAna♥
The Penulis



[Assalamualaikum]

”Patutkah manusia menyangka bahawa mereka akan dibiarkan dengan hanya berkata: “Kami beriman”, sedang mereka tidak diuji (dengan sesuatu dugaan)?




Hadir tanpa disedari . . .
Sunday, 15 July 2012 | 12:39 pm 0 mengayat


Hai, Assalamualaikum . Lama kan aku tak update blog?
Meninnggalkan blog ini terkapai-kapai seorang diri selama 3 minggu .
Kejam nya aku . Tak pernah aku buat blog aku macamni .
Ini yang kesesekian kalinya .

Hmm, harap maklum .
Aku takde mood nak update blog . 
Since, hari gegar koko hari tu sampailah hari sukan sampailah ke harini.

Tiapkali nak update je, aku rasa MALAS .

Ni pon sebenarnya tengah malas, tapi melihat blog ni tak terupdate , pujuklah jugak hati aku ni .

Fine, hari tukan aku dah tengok HACKS dekat Youtube .
Itulah kali pertama aku tengok movie by Youtube . Memandangkan line pon laju macam roket .
Perghh, puas.

Nak amik astro first, mahal wo RM 15 . Kesian mak aku nak bayar bil .

Sedih cerita tuh. Aku menangis kot tengok . Dahlah tengok sorang-sorang , kat rumah pun takde orang, memang sampailah cerita dia .

Ruginya tak download hari tu, kalau tak boleh tengok ulang-ulang.

Guys, semalam ada easymath tau .
Aku pergi sebab rugi pulak Rm12 kalau tak pergi .

But, sampai je time rehat tengahari tu kitorang cabut . Lagipun, tengok ramai yang blah.
Bukan tak best tapi, ngarut lebih . Dia ajar pun laju sangat. And kitorang pun duduk belakang-belakang . 
Memang nak lah dengar kan.

Kitorang pergi masjid . Lepas Zohor lepak library . Kat library jumpa budak laki kelas Tes . Ponteng jugak la tu .
Then, tak sampai 15 minit . Aku nak patah balik sekolah .
Sebab rasa bersalah gilerr . Rasa berdosa .

Kitorang pon patah balik . Aku nak masuk kelas . Tapi dyorg taknak .
Terserempak dengan budak laki kelas RK pulak, dyorg masuk masjid .
Kitorang pon masuk masjid . Ponteng kat sana . Tidur kat sana . Main guling-guling kat sana . 
Then, pukul 4 tu balikkkkk . 

Tu je lah . Malas lah nak cerita detail2 lagi . 

Bye, Assalamualaikum.


Older Post | Newer Post