SyazAna♥
The Penulis



[Assalamualaikum]

”Patutkah manusia menyangka bahawa mereka akan dibiarkan dengan hanya berkata: “Kami beriman”, sedang mereka tidak diuji (dengan sesuatu dugaan)?




Sampai bila nak hidup macamni lagi?
Wednesday, 28 November 2012 | 9:33 pm 0 mengayat
Mood aku okey je siang tadi.
But sekarang, huh dah jadi huru hara.

Aku tak tahan. Sampai bila aku nak hidup macamni lagi?

Aku suka nasihat orang tapi bila aku sedih macamni , takde sapa pon nak buat aku happy.
Kenapa?
Kenapa aku yang kena tanggung semua ni?

Kau tengok aku happy tapi kau taktahu apa yang aku kena lalui selama ni.
Takkan aku nak cerita dekat semua orang ?

Aku jamin kalau kau jadi aku, hari-hari kau akan menangis.
AKU JAMIN!!

Dah, aku rasa aku takde sebab lagi nak duduk sini.
Takde guna aku ada dekat sini.

Biarlah .
Aku dah tak larat nak jaga hati semua orang.
Hati aku? Siapa nak jaga? Perasaan aku? Siapa yang kesah?

#Gmampos

Oh, ya sekarang ni aku tengah pakai cincin ni


Kalau aku pakai cincin ni maksud nya aku tengah sedih gila tahap 3629610 .

Aku takde orang untuk mengadu semua masalah aku.
Aku takde!

________________________________

Cuma satu hari nanti aku harap hidup aku akan berubah , Itu je :')



Older Post | Newer Post