SyazAna♥
The Penulis



[Assalamualaikum]

”Patutkah manusia menyangka bahawa mereka akan dibiarkan dengan hanya berkata: “Kami beriman”, sedang mereka tidak diuji (dengan sesuatu dugaan)?




Hai . Setelah sekian lama tak update . . .
Sunday, 1 September 2013 | 10:22 am 0 mengayat
Hai . semua
Ada ke lagi yang na baca blog aku ni
Last update bulan empat kot
Fuhh sekarang ni dah bulan berapa 
Dah bulan sembilan kot .

Banyak memang banyak cerita nak diluahkan kat sini cuma masa tu tak mengizinkan
Ni pun aku online kejap je
Lagi sebulan nak PMR
Ya Allah, kenapa aku ni ?
Aku tak semangat gila nak study

Sebenarnya aku ada gaduh dengan seseorang ni
Dah 3 hari kot aku tak cakap dengan dia . Hmm
Nak cerita tapi takut aib aku sendri

Takpelah biar aku sendiri yang simpan
Sekarang ni rasa nak nangis duh
Aku tahan je 

__________________________________





Terima kasih kawan :* 
Tak banyak . . 
tapi sikit ...
Bila aku sedih kau ada .





Older Post | Newer Post