SyazAna♥
The Penulis



[Assalamualaikum]

”Patutkah manusia menyangka bahawa mereka akan dibiarkan dengan hanya berkata: “Kami beriman”, sedang mereka tidak diuji (dengan sesuatu dugaan)?




I'm back !
Thursday, 21 November 2013 | 2:13 am 0 mengayat
Assalamualaikum.
Hihi.
Macam akward pulak jari ni nak menaip kan, yelah dah berbulan tak update blog ni
Blog ni pon aku tengok dah terurus  dah, lagu dah takde , gambar pon dah ghaib kemana
blogskin ni pun dah old school

Ya Allah , rindu sangat nak blogging, nak blogwalking sambil promote blog sendiri
Hihi ^^,

Since daaaaaaaaaaah berabad ni kan tak update blog eceh, mestilah banyak nya pun adui cerita kan
Hehe daripada cerita raya lepastu trial kedua lepastu PMR lepastu aktiviti lepas PMR lepastu sampai lah dah cuti ni haa
Sampailah aku dah reti nak merempit ni  ekekeke ><'
See banyakkan ceritanya haa...
Kalau ikutkan hati nak je aku tulis semua kenangan tu dekat dalam blog ni namun apakan daya keadaan tak mengizinkanlah sayang

Maksud aku keadaan tak mengizinkan tuh is dengan broadband rosak
Act, berukband tu dah lama pon rosak dari awal tahun , 
Sedihkan?
Sebabtu plan aku untuk belajar selok belok pasal AD pon tergendala
Ya Allah, aku nak sangat belajar IT i mean belajar guna photoshop autocad tu semua
Nak design itu ini hmm tapi tulah takde rezeki kan
Ala sedih sangat


.

Sekarang ni aku nak cakap sikit lah pasal kemajuan aku ni hehe
Firstly, aku dah boleh bawak moto hihi best bakhang bawak laju-laju macam terbang tapi bahayalah 
Hehe padahal moto skuter je pon 
Target aku lepasni bila naik form 4 aku cuma nak biasakan diri bawak moto clutch
Lepastu cukup je umur 16 tahun iaitu pada 1 Oktober 2014 aku akan daftar lah dekat sekolah memandu tu
Amik lesen lah bila form 5 dah boleh ride ke sekolah hehe c(:
Sebenarnya rasa menyesal jugak lahir hujung tahun ni
Haha macam lah aku ni boleh tentukan bila aku nak keluar
Hehe taklah cuma andai kata aku lahir bulan 1 , bulan 3-4 dah dapat lesen dah so masa form4 tu dah senang pergi sekolah sendiri 
Hehe taklah aku ni bukannya apa 
Aku taknak susahkan sesiapa pergi balik sekolah
Almaklumlah sekolah aku tu merentasi bandar , kalau dekat je boleh jalan kaki
Tahun ni pon Alhamdulillah ada kereta yang nak tumpangkan pergi balik
Kalau tak aku tak tahu aku pergi sekolah naik apa
Hish

Okey next, aku dah layan Korea sikit-sikit hehe bolehlah *muka kerek*
Aku tengok Running Man dengan The Inheritors je
Hihi paling minat Kwang Soo lah walaupun dia ni macam hmmmm troublemaker kan asyik buat Jong Kook marah pastu asyik main kotor je tapi dia kelakar lah
Seriously aku memang suka dia sebab dia selamba je dengan muka toya dia tu 
Haha lagipun dia muda lagi , kira taklah tua sangat baru 28 kot tak silap
Ada satu episod ni, RM episod 137 kot
Masatuh guest dia Uee eh ish macamana nak eja seh
Kwang Soo kena main pepero games dengan Uee ni , kalau tak tau pepero apa tengoklah episode 137
Masatuh muka Kwang Soo blushing gila 
omagad aku melting kot first time tengok muka dia serious cemtu =='


Okey then ada apa lagi cerita eh ,
Hmm cukup tu jela dulu kot.
Kalau ada peluang lagi camni bolehlah aku update lagi blog ni.
Macam-macam nak buat dekat blog ni, aku nak renovate sebenarnya
Tapi takpelah mungkin lain kali . 

Okey bye. Assalamualaikum :) 





Older Post | Newer Post