SyazAna♥
The Penulis



[Assalamualaikum]

”Patutkah manusia menyangka bahawa mereka akan dibiarkan dengan hanya berkata: “Kami beriman”, sedang mereka tidak diuji (dengan sesuatu dugaan)?




New Life ;)
Wednesday, 11 June 2014 | 3:34 pm 0 mengayat
Alhamdulillah dah 2014
Hewhew dah masuk setengah tahun pun
It have been a long long time ago since i updated this blog
Macam akward lah cerita pasal apa ni hmmmm

Okey so far aku masih stay dekat K High School
Dah form 4 dan amik pure science
Entahlah tak tahu lah menyesal ke masuk ST
Pernah dengar pepatah diluah mati emak, ditelan mati bapak?
Aku baru sedar bio itu sangat complicated dan tak sesuai dengan aku

Aku baru sedar aku tak sesuai dengan subjek yang membaca & menghafal
Akan tetapi aku patutnya amik akaun
Malangnya aku bukan nak jadi akauntan, sumpah taknak atau semua pekerjaan yang berkaitan
Dan mereka kata kalau ada bio bidang luas
Boleh jadi pharmacist, doctor, veterinar dsb.
Memang banyak lah

So, i choose to stay and keep relatioship with bio
Insya Allah belajar apa-apa pun susah
Cuma kena rajin
Potensi tu ada dan tak bolehlah nak sia-siakan

Insya Allah i'll keep myself away from those internet stuff especially twitter
Nak fokus SPM
Sumpah nak sangat 9A+

2014 membawa banyak perubahan buat aku
new life new people new friend
Yang manis tahun ni kawad dapat pergi negeri! Alhamdulillah

Jap nak cakap apa lagi eh?
Emm kawan?
Emmmmmmmm

Entahlah mungkin kena abaikan perasaan sendiri dan jaga hati orang lain je kot


Sumpah cakap aku terkilan sangat
emmm

Contoh macam kawan kau sendiri rembat duit kau
Andaikan dia rembat RM1 je
Apa rasa?
Terkilan kan...

Bukan sebab duit RM1 tu yang jadi isu tapi
TRUST

Yelah kawan yang dah lama kau kawan
Tiba-tiba buat macamtu macam err aku kawan kau kot sampai hati buat macamtu

Lebih kurang macamtulah cerita nya
hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Oklah bye, Assalamualaikum.

p/s: macam tergantung kan tapi lantak pi la siapa je yang nak baca post aku puih


Older Post | Newer Post