SyazAna♥
The Penulis



[Assalamualaikum]

”Patutkah manusia menyangka bahawa mereka akan dibiarkan dengan hanya berkata: “Kami beriman”, sedang mereka tidak diuji (dengan sesuatu dugaan)?




Post pertama untuk 2015. Pertama ?
Friday, 26 June 2015 | 6:33 pm 0 mengayat
Assalamualaikum

Harini 9 Ramadhan 1436 Hijrah bersamaan 26/6/2015 
Syukur Alhamdulillah Allah bagi aku peluang berjumpa dengan Ramadhan lagi tahun ni 


Aku dah 17 tahun .
Lagi berapa bulan je lagi nak amik SPM
SPM? hahah like seriously aku tak sedia pun 
Tahun ni aku ditempatkan di kelas 5ST1. Tak terfikir pun sebenarnya

So far aku okey jelah kat kelas budak pandai ni 
Rasa rendah diri tu adalah 

Hmmm malas nak cerita pasal kelas

Jari aku kekok dah lama tak menaip c(: Heee

Since aku dah besar, cara aku berfikir pun dah lain

Aku harap aku dapat jumpa jodoh yang dapat bawak aku ke Syurga Allah
(AA)

bye! 


Older Post | Newer Post