SyazAna♥
The Penulis



[Assalamualaikum]

”Patutkah manusia menyangka bahawa mereka akan dibiarkan dengan hanya berkata: “Kami beriman”, sedang mereka tidak diuji (dengan sesuatu dugaan)?




Kisah Mimpi
Saturday, 4 July 2015 | 2:36 pm 0 mengayat
assalamualaikum
Korang meat I pernah mimpi kan
Samada baik a tau buruk, kadangkadang tertanya jugak kenapa lah aku mimpi macamtu

Bagi aku
Aku selalu sangat mimpi mengarut Dan selallunya mimpi aku tu affected by APA yang aku fikir sebelum tidur

Sepanjang 17 tahun ni eceh dah banyak mimpi
Ofkosla hahahhaha

So malas nak buang masa
Semalam aku mimpi kena kahwin paksa hAhAhA
Kat mana logiknya tah

Okeylah ....ceritanya mula macamni
Ada seorang laki ni yang absolutely lagi berumur dripada aku
Tapi  taklah tua sang at dal am 25 kot
Yang penting dah ada kerjaya kereta ekonomi semua stable 
Memang tiptopla

Macam yg aku selalu berangan
Hahahahhahaha
Aku harap sang at aku dapat kahwin dengan orang yg tua sikit je daripada aku
Dah ada kerja semua hmm haaa

K sambung balik

Asalnyalaki tu dah ada calon tau tapi  taktau pasal apa 
Maybe tunang dia lar I whatsoever

So untuk gantikan future wife tu aku la kena replace
And
Boleh pulak Mak dengan Abah setuju aku kahwin dengan laki tu
Aku sedih tau masetu
Sebab aku masih Sekolah and APA nak cakap dengan member2 kan kalau 
Aku dah kahwin?

Tapi  sebab pilihan Mak Abah 
Aku macam boleh terima sikit dengan hati yg terbuka
Aku redha

Sampai la nak nikah tu 
Nak tau sape yg jadi wali?
Hahahahahha pakcik aku!
Boleh pulak macamtu hahahahha 

Ternampaklah wajah gerangan bakal suami aku tu eceh
Pakai spect, hensem Alhamdulillah
dal am hati berbunga-bunga sebab dapat bercinta selepas nikah (?)

Hahahahhahahahahaha 
Pastu ending tergantung .

Sedar-sedar senyum sorang-sorang hahahhaha okbye





Older Post | Newer Post